Over ons

Een specialistisch bouwbedrijf met meer dan 15 jaar ervaring. Maak kennis met ons team!

Wie zijn wij?

Bouwbedrijf Hop is een professioneel bouwbedrijf uit Bunschoten-Spakenburg met meer dan 15 jaar vakmanschap in o.a. aanbouw, verbouwing, renovatie, nieuwbouw, buitenverblijven, deuren en kozijnen. We staan bekend om onze aandacht voor details en het leveren van projecten volgens de gemaakte afspraken met de klant.

Bouwbedrijf voor particulieren

Wij werken voor particulieren die hun huis willen laten aanbouwen, verbouwen of renoveren. Ook zijn wij gespecialiseerd in nieuwbouw, dakopbouw, buitenverblijven, het maken van bouwtekeningen, deuren en kozijnen.

Ons werkgebied bevindt zich vooral rondom Bunschoten-Spakenburg, ’t Gooi, Almere, Hilversum en Amsterdam. In deze regio hebben wij al veel projecten naar tevredenheid mogen afronden.

Ons team

Ons team van ervaren professionals staat klaar om uw ideeën tot leven te brengen en uw huis of bedrijf te transformeren. Of het nu gaat om een complete renovatie, nieuwbouw, verbouwing of zelfs een kleine aanpassing aan uw woning, wij hebben de expertise en de vaardigheden om aan al uw verbouwingswensen te voldoen.

Jimmy Hop

Jimmy Hop

Eigenaar

Wilbert Koelewijn

Wilbert Koelewijn

Werkvoorbereider

Mariska Hop

Mariska Hop

Administratie

Rob Hobbelink

Rob Hobbelink

Calculator/tekenaar