NIEUWBOUW

Nieuw huis laten bouwen

 

Wanneer u een nieuw huis wilt laten bouwen, dan bent u bij Bouwbedrijf Hop B.V. aan het goede adres. U kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken of een offerte opvragen. Wij kunnen nieuw voor u bouwen: Vrijstaande huizen, 2 onder 1 kap woningen, appartementen, vakantiehuisjes, recreatiebungalows en projecten naar eigen ontwerp.
Bij ons staan de wensen van de klant voorop. Uw ideeën kunnen we laten vertalen in een prachtig concept. Als wij uw nieuwe huis bouwen zorgen we ervoor dat alle belangrijke zaken geregeld zijn en dat de diverse disciplines hun taken goed uitvoeren.
Wij werken met vakkundige timmermannen, metselaars, loodgieters en elektra experts om verzekerd te zijn van optimale kwaliteit.

Met een nieuwe woning ga je voor kwaliteit

 
 
 

Bij ons heeft u één aanspreekpunt voor korte lijnen, altijd hoge kwaliteit en toch scherpe tarieven voor zowel materiaal als uren. Benieuwd naar de kosten voor uw nieuwbouwproject? Voor al uw vragen, een afspraak en een offerte op maat kunt u contact opnemen met Bouwbedrijf Hop B.V.

Uw droomhuis met zorg gerealiseerd

 
 
 

Ons doel is om uw droomhuis te realiseren. We zien in elke opdracht een nieuwe uitdaging die we met zorg en plezier uitvoeren tot een mooi eindresultaat. Wilt u een nieuwbouwwoning laten bouwen, dan staat Bouwbedrijf Hop B.V. voor u klaar.

Wilt u een nieuwbouwproject bespreken?

Heeft u ideeën, wilt u plannen maken, zoekt u een solide partner voor uw nieuwbouwproject? Neem contact met ons op, wij helpen u graag van A tot Z met uw nieuwe woning of aanbouw.