AANBOUW

Aanbouw

 
 

Heeft u meer leefruimte nodig of wilt u een bedrijfsruimte aan het huis laten bouwen dan heeft u het juiste bouwbedrijf gevonden. wij zijn specialist in aanbouw, uitbouw en verbouwingen en verzorgen uw bouwproject van begin tot eind.
Elke aanbouw groot of klein geven wij net zo veel aandacht om onze kwaliteit te waarborgen. Met onze kennis en ervaring kunnen wij snel en vakkundig uw aanbouw realiseren.

Laat uw aanbouw plaatsen door een expert

 
 
 
 

Voor het plaatsen van een aanbouw is in de meeste gevallen een vergunning nodig maar niet altijd. Dit is sterk afhankelijk van de gemeente en plaatselijke regelgeving. Tegenwoordig kunt u een aanbouw laten plaatsen zonder vergunning indien het plan voldoet aan een aantal voorwaarden. Wilt u meer weten of u een vergunning nodig heeft voor uw aanbouw kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste antwoorden op al uw vragen omtrent uw aanbouw.

Voor alle soorten verbouwingen

 
 
 
 
 

Bouwbedijf Hop B.V. kunt u benaderen voor iedere soort uitbouw of aanbouw. Of deze nu van steen, hout, glas, een combinatie daarvan of andere materialen is. Wij zijn een allround bouwbedrijf die uw uitbouw met veel plezier en passie tot een prachtig eindresultaat zal volbrengen. Neem contact op voor al uw vragen omtrent aanbouw, uitbouw, serre’s en overkappingen, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes.