Bouwtekening

Wilt u gaan verbouwen, renoveren of is uw grote droom een nieuwbouwhuis en weet u niet waar u moet beginnen? Wij helpen u graag stap voor stap verder. Ook het maken van bouwkundige tekeningen die voldoen aan de recente eisen en normen voor de gemeente kunnen wij voor u realiseren. Neem vrijblijvend contact met ons op om te zien of wij wat voor u kunnen betekenen.

Bouw- of constructietekening laten maken

Een bouwtekening laten maken is handig maar vaak ook noodzakelijk in verband met het aanvragen van een vergunning voor uw verbouwing. Voor kleinere renovaties binnenshuis is meestal geen vergunning nodig, maar voor nieuwbouw, grotere uitbreidingsprojecten en renovaties kunnen de normen hiervoor per gemeente verschillen. Verder kan het nodig zijn een tekening voor een verbouwing te maken ten behoeve van goedkeuring of wanneer uw woning een monumentenstatus heeft.

Een goede tekening bij een architect kost al gauw een paar honderd euro tot enkele duizenden euro’s afhankelijk van de grote van uw project. Het is natuurlijk mogelijk om zelf aan de slag te gaan met het maken van een bouwtekening wanneer u daar tijd voor heeft en het leuk vind zich te verdiepen in bouwtechnieken, maar dat is niet voor iedereen weggelegd. Daarom heeft Bouwbedrijf Hop B.V. diverse oplossingen voor u wanneer u een bouwtekening, contructietekening of 3d ontwerp nodig heeft van uw nieuwe bouwproject of verbouwing.