Aannemer Amersfoort

Als aannemer in Amersfoort weten we als geen ander hoeveel diversiteit er bestaat in de huizen en andere gebouwen die deze stad rijk is. Volgens historische documenten leefden hier al ruim 10.000 jaar geleden mensen. De eerste vermelding van de huidige naam dateert uit 1028. Oud en nieuw komt samen in deze bijzondere gemeente. Bent u op zoek naar dakopbouw, uitbouw of verbouwen in Amersfoort? Lees dan deze pagina of neem direct contact op met ons bouwbedrijf in Amersfoort.

Waarom kiezen voor Bouwbedrijf HOP?

Er zijn meerdere aannemers in Amersfoort. Vaak betreft het uitvoerders, bedrijven die bestaande plannen realiseren. Bouwbedrijf HOP levert uiteraard vakkundig werk, toch vinden we dit niet voldoende. We denken met u mee, we geven advies en zorgen voor maatwerk dienstverlening met visie. Zo zorgen we ervoor dat u van A tot Z ontzorgd wordt en dat u later nog lang zult genieten van het resultaat. 

 

Oog voor detail

Bouwbedrijf HOP is hét bouwbedrijf in Amersfoort waar u op kunt rekenen. Neem direct contact op voor meer informatie.

Enkele mogelijkheden die ons aannemersbedrijf in Amersfoort voor u kan uitvoeren.

Dakopbouw Amersfoort

Wist u dat de meeste warmte verloren gaat via het dak? Veel daken beschikken over onvoldoende isolatie, wat iedere maand op de energierekening te zien is. Een dakopbouw in Amersfoort is daarom een uitstekende investering. Dit uit zich niet alleen in de energiekosten maar ook in het wooncomfort. Naast dakopbouw en isolatie kunnen we van een muffe opbergruimte een fris vertrek maken, wellicht met een compleet nieuwe dakkapel. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Uitbouw Amersfoort

Bij uitbouw in Amersfoort zal eerst bepaald moeten worden of er een vergunning vereist is. Onder bepaalde voorwaarden is dit niet altijd nodig. We helpen de oplossing te bepalen die het minste ongemak oplevert met het hoogst haalbare resultaat. Zeker in deze tijd is iedere vierkante meter goud waard. In plaats van verhuizen naar een grotere locatie bent u goedkoper uit met uitbouw of aanbouw. Dit kan tevens de woningwaarde doen stijgen waarmee het een slimme investering is op uw woning.

Verbouwen Amersfoort

Wordt het tijd voor iets nieuws of heeft de aanwezige constructie zijn langste tijd gehad? Wat de vraag ook mag zijn; het bouwbedrijf in Amersfoort heeft een passend antwoord. Door te werken met innovatieve materialen en maatwerk design is het mogelijk om ieder pand nieuw leven in te blazen. Of het nu glas, hout, steen, beton of andere materialen binnen of buiten het gebouw betreft. Woont u in een huis dat voor 1993 is gebouwd? Dan bestaat er een kans dat er asbest in de woning aanwezig is. Uiteraard zullen wij hier uiterst zorgvuldig mee omgaan. Neem voor meer informatie contact op via info@bouwbedrijfhop.nl of vraag direct een offerte aan.