DEUR EN KOZIJN

Deur, kozijn, serre of schuifpui laten plaatsen?

 
 
 

Bouwbedrijf Hop B.V. is er voor advies en montage. Bij ons kunt u deuren, kozijnen, serre’s en schuifpuien laten plaatsen tegen voordelige tarieven. Neem eens contact met ons op, wij komen vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken.

Reparatie kozijnen

 
 
 
 
 

Bouwbedrijf Hop B.V. kan uw aangetaste kozijnen vakkundig repareren. Neem contact op als u wenst dat wij uw kozijnen aan een grondige inspectie onderwerpen en u graag een vrijblijvende prijsopgaaf wilt ontvangen voor het herstellen van uw kozijnen.

Deuren en kozijnen op maat laten maken

 

Bent u op zoek naar houten kozijnen of kunststof kozijnen, een nieuwe buitendeur of binnendeuren? Bouwbedrijf Hop B.V. kan u adviseren bij de aanschaf van top kwaliteit houten raamkozijnen en deuren op maat of deze voor u maken. Daarnaast hebben wij een zeer goede leverancier van prachtige onderhoudsvrije kunststof raamkozijnen op maat. Wij monteren uw deuren en kozijnen precies zoals u dat wenst.

Schuifpui laten plaatsen

 
 
 
 
 

Net als de kozijnen leveren wij ook schuifdeuren van goede kwaliteit en kunnen deze geheel naar uw wens plaatsen. Met onze kennis en ervaring op dit gebied kunnen wij vakkundig uw schuifdeur in uw woning bouwen. Wilt u advies over de beste keuze voor uw schuifdeur, wilt u een schuifdeur op maat laten maken? Neem contact met ons op, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes voor uw verbouwing.

Serre aan uw huis laten bouwen

 
 
 
 
 
 
 

Heeft u een serre aangeschaft of u wilt u een serre kopen? Heeft u zelf een serre ontworpen of wilt u een serre laten tekenen? Wat uw plannen ook zijn Bouwbedrijf Hop B.V. kan u van dienst zijn. Wilt u de mogelijkheden bespreken of advies over wat een goede keus is voor uw serre? Neem contact met ons op. Ook voor het leveren van serre’s kan Bouwbedrijf Hop B.V. uit Nijkerk u helpen.