MONTAGE

Montage, installatie en afbouw

 
 

Bij Bouwbedrijf Hop B.V. kunt u terecht voor installatie, montage en afbouw van diverse zaken. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe keuken plaatsen, een complete badkamer installeren of uw toilet inbouwen. Daarnaast monteren wij systeemwanden en afscheidingswanden in huis.
Bouwbedrijf Hop B.V. Bouw & Montage, de naam zegt het al, is dé specialist in installatie en montage, neem geheel vrijblijvend contact op voor een voordelige offerte op maat of advies over uw project. wij beantwoorden graag al uw vragen en kunnen vrijblijvend bij u langs komen om uw wensen door te nemen.

Keuken installatie een afbouw

 
 
 
 
 

U wilt een nieuwe keuken bestellen of u heeft zojuist een keuken uitgezocht en u zoekt een specialist die uw keuken kan installeren. Bouwbedrijf Hop B.V. kan uw keuken installeren maar ook alle zaken rondom het afbouwen van uw keuken verzorgen. Wij doen tegelwerk en afbouwwerkzaamheden om uw droomkeuken helemaal naar uw wens te maken.
Neem ook een kijkje bij onze interieurbouw onder het kopje ‘beton‘ vind u meer voorbeelden van keukens met betonnen aanrechtbladen.

Badkamer installatie

 
 
 
 

De badkamer is voor velen een lastige klus. Bouwbedrijf Hop B.V. kan uw badkamer installeren en compleet afbouwen tegen voordelige prijzen. Met onze kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat uw douche of bad, badkamer meubels en wanden prachtig afgewerkt zijn. Met Bouwbedrijf Hop B.V. kunt u snel en zonder zorgen genieten van uw badkamer. Neem contact op wanneer u een expert zoekt voor de advies en installatie van uw badkamer.

Sanitair inbouwen

 
 
 
 
 
 
 

Bouwbedrijf Hop B.V. maakt van het kleinste kamertje de mooiste ruimte. Wij bouwen uw staand toilet of hangtoilet vakkundig in en monteren uw wandcloset, inbouwreservoir of spoelsysteem met drukpaneel of bedieningsplaat geheel zoals u dat graag wenst.
Ook wasbakken, toiletmeubels en kranen kunnen wij installeren en uw toilet compleet afbouwen met tegelwerk of eender welk materiaal u wenst voor de wanden, vloer en plafond van uw sanitaire ruimte. Neem contact op voor advies of prijsopgaaf voor het in- en afbouwen van uw sanitair.

 
 
 
 
 
 
 
 

Ook wasbakken, toiletmeubels en kranen kunnen wij installeren en uw toilet compleet afbouwen met tegelwerk of eender welk materiaal u wenst voor de wanden, vloer en plafond van uw sanitaire ruimte. Neem contact op voor advies of prijsopgaaf voor het in- en afbouwen van uw sanitair.

Systeemwanden plaatsen

 
 
 
 
 

Professioneel systeemwanden laten plaatsen? Bouwbedrijf Hop B.V. is u hiermee graag van dienst. Wij monteren snel en met uiterste precisie uw systeemwanden, tegen betaalbare tarieven.
Systeemwanden worden veelal in kantoorruimtes gebruikt maar tegenwoordig zijn er vele soorten systeemwanden van verschillende materialen met een professionele uitstraling. Hierdoor worden systeemwanden steeds vaker ook in woonhuizen gebruikt, mede ook dankzij het onderhoudsgemak van de wanden.
Bouwbedrijf Hop B.V. kan iedere soort systeemwand voor u plaatsen, neem contact op voor advies en prijzen, wij helpen u graag verder.